Over ABR Kantoorinrichting

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat een klant zich klant voelt. Wij leveren dan ook snel en  leveren service. Service door bijvoorbeeld op de bureaustoelen 5 jaar garantie te geven en de meubels te monteren op de plaats waar u ze hebben wilt. Uiteraard geven wij u ook een gedegen advies. We helpen u meubilair uit te zoeken waar u het meest blij van wordt en lang van kunt genieten. Wij adviseren dan ook altijd om een kijkje te komen nemen in onze showroom zodat u de meubels kunt zien en uitproberen. Zeker met een goede bureaustoel is dit belangrijk. “Een stoel is net als schoenen, het moet lekker zitten”, hier komt u alleen achter door de stoel te proberen. Indien gewenst kunt u zelfs een bureaustoel een week op proef krijgen zodat u de stoel kunt testen in een voor u vertrouwde omgeving en in de werkzaamheden die u doet. Wij kunnen u ook adviseren met kleuren in indeling. Tevens is maatwerk geen probleem.

Wij werken in een klein team waardoor iedereen weet wat er speelt. Hierdoor kunnen wij u als klant van de juiste adviezen en service voorzien. Grote projecten zijn ook geen probleem. Wij werken samen met een lokale verhuizer met veel ervaring in kantoormeubelen waardoor we snel met meer mensen op een groot project kunnen inspelen.

Nu u het een en ander van ons heeft kunnen lezen, hopen wij u te mogen begroeten in onze showroom zodat wij u kunnen leren kennen!

Onze voordelen

Een stukje geschiedenis

ABR Kantoorinrichting is geboren uit ABbink verhuizers Rijswijk. Bij het verhuizen van bedrijfspanden werd er veel kantoormeubilair afgevoerd. In vele opzichte was dit zonde, omdat het meubilair er vaak nog goed uitzag. Het idee werd toen om de meubels op te slaan en te gaan verkopen. Dit gebeurde uiteindelijk op een andere locatie dan waar het verhuisbedrijf zat. Zo ontstond ABR kantoorinrichting. Naar mate de jaren verstreken werd het nieuwe meubilair goedkoper waardoor de combinatie van nieuw en gebruikt kantoormeubilair werd gemaakt.

Het gebruikte meubilair werd minder gewild en door de goedkope prijzen van nieuwe meubels is er een omkeerpunt gekomen en bestaat ons assortiment voor grotendeels uit nieuwe meubelen. Doordat nieuw meubilair snel leverbaar is, is het niet nodig om grote hoeveelheden op voorraad te hebben staan. Kortom, het pand werd te groot. In de ruimte die over bleef zijn er in 2015 opslagboxen gebouwd en bestaat nu ABR Selfstorage. Kijk op ABR Self Storage