Gratis stevige verhuisdozen bij ABR Selfstorage

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen, is het praktisch om sommige spullen tijdelijk op te slaan. U creëert hierdoor ruimte om bijvoorbeeld de verbouwing makkelijker en sneller te realiseren. ABR Selfstorage biedt de oplossing, opslagruimte in de maat die u nodig heeft en de periode die u nodig heeft. ABR Selfstorage hanteert geen opzegtermijn. Uw spullen staan bij ons veilig en droog opgeslagen dankzij het videobewakingssysteem en de constante temperatuur in het pand.

Uiteraard kunt u erbij zodra u dat wilt. U kunt het pand betreden met een persoonlijke inlogcode tussen 6.00 en 23.00 uur en dat 7 dagen per week!
Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagbox erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

Als u uw spullen goed wilt verpakken, heeft ABR Selfstorage ook materiaal om te verhuizen zoals, noppenfolie, verhuisdozen, verhuisdekens, matrashoezen etc.

Vraag nu een offerte aan!

Om spullen goed te verpakken heeft u stevige verhuisdozen nodig. Om gratis stevige verhuisdozen bij ABR Selfstorage te kunnen krijgen, is afhankelijk van de grootte van de opslagbox en de huurperiode. Bijvoorbeeld 10 gratis verhuisdozen bij een opslagbox van 6M3 of groter en een huurperiode van minimaal 3 maanden. Deze acties kunnen per maand verschillen, dus informeer naar de lopende acties.

Het is altijd mogelijk om verhuisdozen te kopen. U kunt deze altijd bij ons afhalen, we hebben er voldoende op voorraad. Voor een overzicht van alle inpakmaterialen kunt terecht op deze pagina.

Wanneer u zelf geen vervoer heeft om de spullen naar de opslagruimte te vervoeren hebben wij een verhuisservice of een aanhanger beschikbaar. Vraag naar de voorwaarden.
Uiteraard bieden wij deze service ook, wanneer het vanuit de opslag weer naar uw huis gebracht moet worden. Klik hier voor de voorwaarden.

Op deze manier wordt verbouwen of verhuizen bijna leuk, in ieder geval makkelijker.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070 205 11 11, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!